BIOLOŠKI TRETMANI LICA

 

 

Biološki tretmani se baziraju na primeni visoko koncentrovanih preparata kao što su voćne kiseline, hialuron, itd.Naš salon u ponudi ima i biološke tretmane lica DR Renaud labolatorije iz Pariza. Specijalista dermatologije, Dr Renaud posvetio je čitav svoj život i karijeru svojoj istinskoj strasti: bogatstvu prirode i ženskoj lepoti­-u njegovim očima,to je bila dragocenost.

Priroda pripada svima, a Dr Renaud je jedan od retkih koji je uspeo da prepozna i iskoristi maksimum iz nje,koristeći modernu tehnologiju da iz biljaka izvuče koncentrovane,snažne i čiste ekstrakte,esenciju lepote.

Već 70 godina, Dr Renaud Laboratorija jepionir u ekstraciji najefikasnijih biljnih komponenti, i stvaranju novog i jedinstvenog anti-age koncepta koji će zadovoljiti različite potrebe svake kože.

Pored vrhunskog kvaliteta pažljivo biranih biljnih aktivnih supstanci i receptura,Dr Reanaud koristi i inovativne tehnologije u proizvodnji svojih proizvoda,i kreira specifične programe nege prilagođene tipu,stanju i sklonostima kože svakog klijenata.

Profesionalni tretmani nege kože plasiraju se među trenutno najboljim na tržištu i obećavaju spektakularne rezultate.

Prirodni proizvodi za kućnu negu odgovaraju na različite disfunkcije kože i pružaju klijentu personalizovanu anti-age negu.

NEURO-FITO-OKSIGENIRAJUĆI Kompleks

Dr Renaud ključni patent

Današnji tempo života je vrlo stresan. Psihološki,kao i stress okoline utiču negativno na naš organizam da oslobađa kortizol,hormone stresa koji lose utiče na našu kožu.Neuro-fito-oksigenirajući kompleks,100% prirodni patent iz Dr Renaud laboratorije, blokira uticaj kortizola na kožu, umiruje nervne završetke i povećava njenu prijemčivost na aktivnesastojke preparata.

NEURO: Ciljano delovanje na nervni system kože,umanjuje posledice emocionalnog stresa.

FITO: Sama srž patenta, inovativni biljni kompleks koji sadrži izuzetno snažne aktivne komponente.

-EKSTRAT KONOPLJE(divlji biber): Snažan prirodno fito-endorfin,inkapsuliran u lipozomima,stimuliše sintezu Dopamina(hormona sreće),koji blokira negativan uticaj kortizola.

-VITAMIN E i C:imaju izuzetno anti-oksidativno dejstvo.

OKSIGENIRAJUĆI: Ovaj kompleks prirodno obezbeđuje kiseonik ćelijama kože.