ANTICELULIT TRETMAN

ANTICELULIT TRETMANanticelulitretman

Tretman je namenjen: klijentima koji žele da uklone celulit i masne naslage.

Baza tretmana: preparati koji stimulišu mikrocirkulaciju i pokreću mehanizme za eliminaciju masnih naslaga, čime se koža zateže, postaje vremenom glatka i fine strukture, na bazi aktivnih principa algi, biljnih ekstrakata, etarskih ulja, kofeina i karnitina.

Potreban broj tretmana: zavisi od količine i dubine celulita. Broj tretmana se individualno određuje na konsultaciji.

Faze tretmana:

Pripremna fazačišćenje i blagi piling Tonikom sa 10% voćnih kiselina

Tonik sa 10% AHA uklanja površinski sloj kože i omogućava lakši prodor aktivnih supstanci. Pored toga, voćne kiseline podstiču sintezu kolagena, što je neophodno da bi se obnovila oštećena mreža kolagenih vlakana i celulit trajno sanirao.

 

Faza rada 1Asimilacija aktivnih materija

Kod klijenata koji nemaju proširene vene i ispucale kapilare koristi se Anticelulit termo gel. Ovaj gel izaziva jaku hiperemiju i ubrzava površinsku cirkulaciju, a samim tim  podstiče izbacivanje viška tečnosti i metabolita. Kod osetljivih klijenata, koje ne žele termo efekat (osećaj žarenja, toplote, peckanja) i onih koji imaju proširene vene  kapilare, umesto termo gela koristiti se Anticelulit pakovanje. Nakon toga se to područje uvija folijom. I Anticelulit termo gel i Anticelulit pakovanje deluju 30 minuta.

Faza rada 2Masaža Anticelulit uljem za masažu

Masiranje  tretiranih delova pokretima anticelulit masaže sa anticelulit uljem. Ulje sadrži etarsko ulje bršljena, cimeta i karanfilića koji podstiču razlaganje celulita.

Završna fazaUtrljavanje Anticelulit mleka za telo

Delotvorno i prijatno mleko, sadrži kofein i ekstrakte bršljena, morskih algi i citrusa, koji stimulišu mikrocirkulaciju, detoksikaciju i podstiču razgradnju celulita.

 

CENA TRETMANA:

Anticelulit tretman  1.500,oo

(na uplaćen paket od 5 tretmana 20% popusta)