LASERSKO UKLANJANJE VENA I KAPILARA

indexOvaj revolucionarni tretman obuhvata seriju od 2 do 5 seansi tokom kojih se pulsirajuća svetlost emituje na određeni deo lica ili tela i jasno uklanja  kapilare, hemangiome, rozaceu i druge nepravilnosti na koži.  Tretmani se ponavljaju na svake četiri nedelje sa primetnim poboljšanjem posle svakog tretmana.
Tretman će ukloniti proširene kapilare sa lica i dekoltea bilo da su nastali kao posledica preteranog izlaganja suncu, mehaničkog oštećenja kože ili kao posledica lošeg kvaliteta vaše kolageno elastične strukture.  Takođe se mogu tretirati i veće vaskularne promene kao što su rozacea i hemangiomi.Tretmani rezultiraju svežom i blistavom kožom, punom života.  To je postupak koji ponovo otkriva vašu lepotu.Svaka osoba ima svoju specifičnu, različitu reakciju, sopstveno iskustvo vezano za doživljaj tretmana koji traje od 5 do 30 minuta u zavisnosti od veličine regije koja se tretira. Većina nalazi da je tretman sasvim prijatan i pored toga što je blagi osećaj peckanja uobičajen Posle postupka ćemo vas možda zamoliti da stavljate led na tretirano mesto, a daćemo vam i sve informacije o obaveznoj nezi posle tretmana.
Većina neželjenih pojava je blaga i kratkotrajna. Može se sastojati od kratkog osećaja neprijatnosti tokom samog tretmana. Crvenilo se pojavljuje odmah posle tretmana. Kod većine ljudi ono nestaje najkasnije dvadeset četiri sata posle tretmana, a u retkim slučajevima može trajati do tri dana. Blagi otok, modrice i post tretmanski poremećaj pigmentacije su takodje mogući. Iz našeg iskustva smo primetili da se one javljaju kod manje od 1% klijenata sa kožom ozbiljno oštećenom dejstvom spoljašnjih faktora i smanjenog kvaliteta vezivnog tkiva oko krvnih sudova. Ove pojave obično nestanu veoma brzo u narednih 3 do 4 dana.Stanje kože kod nekih klijenata može zahtevati dodatne tretmane i posle početne serije od dva do pet tretmana. Mi ćemo vas uputiti kako da na pravilan način negujete kožu da bi ste smanjili mogućnost od budućih dodatnih tretmana.

CENE TRETMANA:

Na svaki uplaćeni paket od 5 tretmana 20% popusta

Lasersko uklanjanje kapilara i vena od 2.000,00 do 4.000,00(u zavisnosti od površine regije koja se tretira)

 

 

Leave a Reply