O NAMA

Centar za negu lepote “TABOO” je  prvi aparativni centar u Smederevu u kome možete usavršiti svoju lepotu. Garantujemo vam vrhunski kvalitet usluga sa najnovijim aparatima i najkvalitetnijim preparatima za negu lica i tela. Naš učinak garantuju svetski brendovi i tehnološki usavršeni aparati, koji omogućavaju brze i trajne rezultate u procesu mršavljenja, oblikovanja tela i usporavanja starenja.

 

salon3salon2

Pozivamo Vas da sa punim poverenjem, posetite  centar i uverite se u izuzetno profesionalan i stručan pristup svakom klijentu.

Centar  TABOO se nalazi u ulici Vuka Karadžića 11/3 u Smederevu (preko puta ordinacije Swismedica). Možete nas posetit isvakog radnog dana od 10 do 20h.

tel: 026/617-883  

mob: 061/162-47-37
e- mail: taboo.smederevo@gmail.com

 

TRAJNA EPILACIJA  SHR metodom je potpuno bezbolno, lasersko, trajno uklanjanje dlaka.Rešite se zauvek dlaka i doživite sasvim novi osećaj glatke i lepe kože. Probleme sa urastanjem dlaka, iritacije i alergije izazvane oštećenjima kože pri depilacijama ostavite iza sebe. Tretman aparatom sa SHR tehnologijom je za razliku od običnog IPL-a bezbolan, vremenski traje znatno kraće i može se raditi u bilo koje doba godine, čak i na preplanuloj koži. Centar TABOO koristi najkvalitetniji nemački Princess IPL SHR aparat poslednje generacije.

MEZOTERAPIJA LICA I TELA je aparativni tretman za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata, delkoltea i ostalih delova tela; lečenje ili saniranje celulita, gojaznosti, viška kilograma na problematičnim delovima tela, loše cirkulacije, slabog tonusa mišića, opadanja kose, podočnjaka i pega.MEZOTERAPIJA KOSE je tretman koji je namenjen rešavanju sledećih problema: gubljenje kose (svi oblici alopecije),slabljenje vlasi,suva i oštećena kosa, hemijski tretirana kosa.

KAVITACIJA je tretman koji najbrže oblikujte telo i uništava celulit. Trenutno je najsavremenija ultrazvučna terapija koja za kratko vreme reoblikuje telo, tako što trajno uništava masne ćelije. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, jer dolazi do smanjenja obima tretiranog područja od 2 do 4 cm. Ako upornim dijetama i vežbanjem, ne uspevate se oslobodite masnih naslaga na pojedinim delovima tela − na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama – onda je kavitacija pravi izbor za vas.

 TRETMANI LASEROM:Lasersko uklanjanje akni, rejuvenacija (podmlađivanje), lasersko uklanjanje kapilara i vena ,laserski tretman promena pigmentacije na koži I lasersko izbeljivanje zuba.Izbeljivanje zuba je kozmetička tehnika za ulepšavanje osmeha kojom se postiže svetlija boja zuba.Laserskom metodom samo jednim tretmanom može izbeliti zube za 2-3 nijanse.

HEMIJSKI TRETMANI LICA I TELA: Hemijski pilinzi, maske  i masaže lica u zavisnosti od tipa kože. Anticelulit pakovanja (hladna i termo) uz vakum drenažu.