MEZOTERAPIJA LICA

index21Mezoterapija bez igle, tzv.virtuelna mezoterapija, je savremena, neinvazivna, naučno zasnovana i klinički testirana, bezbedna metoda za negu lica i tela kojom ubacujemo aktivne supstance duboko u slojeve kože i potkožno tkivo postupkom nazvanim Mezoporacija.
Zasniva se na elektroporaciji i elektroosmozi čime se istovremeno vrši poboljšanje metabolizma i dopremanje hranljivih materija kako površinskim tako i duboko smeštenim celijama,pojačavamo cirkulaciju krvi i limfe, podstičemo limfnu drenažu i detoksikaciju.
Kao vrlo bezbedna i efikasna, mezoterapija je, u oblasti eleminisanja znakova starenja kože, liposukcije i lečenja celulita vrlo ozbiljna alternativa estetskoj hirurgiji.
Mezoterapija postaje metoda prvog izbora kad su u pitanju bore, starenje lica i ruku, smanjeni tonus kože, ćelavost, akne, ožiljci, strije, hiperpigmentacije.
Broj tretmana za postizanje krajnje pozitivnog terapijskog efekta zavisi od problema koji se rešava, preporučuje se da ih bude najmanje 4-6, a za neke probleme 10 i više tretmana i to svake sedmice po jedan da bi se postigao željeni efekat. Nakon toga savetuju se redovni mesečni tretmani održavanja da bi efekat bio trajan. Kod tretmana uklanjanja bora, hidratacije lica, poboljšanja tonusa kože lica , prvi efekti se mogu uočiti i odmah nakon prvog tretmana, dok se kod problema strija, uklanjanja masnih naslaga i celulita, ćelavosti, prvi efekti mogu očekivati tek nakon mesec dana i više.
Nakon mezoterapije lica efekti su momentalno vidljivi, a važno je i napomenuti da posle ovih tretmana nema nikakvih znakova iritacije i crvenila,tako da se preporučuju kad vam je potrebna vrlo hitna intervencija podmladjivanja za jedan specijalni dan ili jedan specijalni izlazak. Izgubiće se umorni izgled lica i kože i dobice se divni, zračeći, puno mladji izgled. Efekat je moćan i poslužice svrsi važnog izlaska kao prva pomoć ili kao najbolja prirodna trik šminka.

Za koga je mezoterapija?index

Mezoterapija lica korisna je za osobe svih godina. Ovom procedurom rešavaju se problemi kao što je smanjen tonus, “viseći” obrazi, sitne bore, podvaljak. Popravlja se celokupan izgled kože lica, a pogodna je i za kožu pušača, protiv akni, masne i seboroične kože i one oštećene sunčanjem.
Ova procedura popravlja mikrocirkulaciju, povećavajući protok krvi kroz kožu, ima jak antioksidansni efekat i stimuliše produkciju sopstvenog kolagena i hijaluronske kiseline.
Kada ne bi trebalo da se podvrgnete mezoterapiji?

Mezoterapija je kontraindikovana kod klijenata koji boluju od karcinoma kože, koji često imaju problema sa infekcijama kože ili aktivnim aknama.

Ona nije zamena za hirurške procedure, ali je razumna altrenativa u pravcu poboljšanja izgleda kože , naročito u slučaju pacijenata koji ne smeju da se podvrgnu hirurškim intervencijama, ili nisu zaintresovani za invazivne metode.

Kako izgleda procedura?

Bar nedelju dana pre tretmana trebalo bi da izbegavate invazivne metode, npr. lasere i pilinge. Prilikom samog tretmana na licu ne smete imati šminku.
Procedura mikrodermoabrazije može se sprovesti i na sam dan mesoliftinga, a preparati koji se koriste u mesoliftingu moraju da budu odabrani u zavisnosti od specifičnosti vaše kože.

Šta sadrže kokteli za mezoterapiju?

Kokteli mogu da sadrže neke od sledećih supstanci: alfa -lipoičnu kiselinu koja ima snažno antioksidanso dejstvo, dimetilaminoetanol (DMAE) koji ublažava bore i poboljšava tonus, hijaluronsku kiselinu koja hidrira kožu i stimuliše fibroblaste, vitamin A koji koriguje oštećenje kože izazvano suncem, ublažava bore i povećava tonus, vitamine grupe B koji  su izuzetno važni za zdravlje kože i vitamin C koji stimuliše sintezu kolagena.

Kako da se negujete posle tretmana?

Nakon tretmana može da se uradi hemijski piling ili da se nanese neka od kozmetičkih maski. Trebalo bi da izbegavate sunčanje, elektrolizu, laser, mikrodermoabraziju. Takođe, ne bi trebalo da kvasite lice osam sati posle tretmana.

Preporučuje se da se ova procedura vrši jednom nedeljno u toku prvog meseca, zatim svake dve nedelje tokom drugog meseca, pa jednom mesečno u naredna tri meseca.

1231623_1383610035203018_1719255466_n

CENOVNIK     

Mezoterapija lica bez igala

Na svaki uplaćeni paket od 5 tretmana 20% popusta

Mezoterapija lica- područje oko očiju-podočnjaci 3.000,00

Mezoterapija lica- područje oko očiju-bore 3.000,00

Mezoterapija lica- lifting 4.000,00

Mezoterapija lica- popunjavanje pora 4.000,00

Mezoterapija lica- anti age 4.000,00

Mezoterapija lica- hidratacija 3.000,00

Mezoterapija lica- akne 3.000,00

Mezoterapija lica- bore 4.000,00

Mezoterapija lica- lifting i oblikovanje 4.000,00

Mezoterapija lica- pigmentacija 3.000,00

Mezoterapija lica- crvenilo 3.000,00

Mezoterapija lica- protiv pega i fleka 3.000,00

Mezoterapija podvaljka 4.000,00

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea 6.000,00

 

 

 

 

Leave a Reply