CRVENILO I KAPILARI

imagesProšireni kapilari predstavljaju trajni gubitak tonusa najsitnijih krvnih sudova – kapilara koji u tom slučaju postaju vidljivi golim okom. Oni su locirani najčešće na licu i donjim ekstremitetima (nogama). Više uzroka utiče na pojavu proširenih kapilara. Na licu mogu da se jave u sklopu rozacee i češće kod osoba izloženih hroničnim klimatskim faktorima (sunce, vetar, hladnoća) a na nogama usled dužeg stajanja, kod prekomerne težine i u trudnoći.

Mezoterapija je efikasna  metoda kojom se rešava veliki broj estetskih problema na licu i telu.
Kao vrlo bezbedna i efikasna, mezoterapija je, u oblasti eleminisanja znakova starenja koze,liposukcije i lečenja celulita vrlo ozbiljna alternativa estetskoj hirurgiji.
Mezoterapija postaje metoda prvog izbora kad su u pitanju bore, starenje lica i ruku, smanjeni tonus koze, ćelavost, akne, ožiljci, strije, hiperpigmentacije.
Broj tretmana za postizanje krajnje pozitivnog terapijskog efekta zavisi od problema koji se rešava, preporučuje se da ih bude najmanje 4-6, a za neke probleme 10 i više tretmana i to svake sedmice po jedan da bi se postigao željeni efekat. Nakon toga savetuju se redovni mesečni tretmani održavanja da bi efekat bio trajan. Kod tretmana uklanjanja bora, hidratacije lice, poboljšanja tonusa kože lica , prvi efekti se mogu uočiti i odmah nakon prvog tretmana, dok se kod problema strija, uklanjanja masnih naslaga i celulita, ćelavosti, prvi efekti mogu očekivati tek nakon mesec dana i više.

CENA TRETMANA:

Na svaki uplaćeni paket od 5 tretmana 20% popusta

Mezoterapija tela- crvenilo i kapilari 3.000,00

 

Leave a Reply