ULTRAZVUČNA MEZOPORACIJA LICA I TELA

Ultrazvučna mezoporacija lica i tela:

Je potpuno bezbolan i neinvazivni tretman koji se periodično primenjuje kao tretman izbora nege lica, bora, akni, atrofične kože, celulita i ostalih nepravilnosti kože lica i tela.

Šta je ultrazvučna mezoporacija?

Je tretman koji je namenjen za efikasno povećavanje aktivnosti ćelija, ubacivanje aktivnih preparata u kožu i tkiva,podmlađivanje ćelija i brze izbacivanje toksina,za anticelulit tretmane i sl. Nežnom masažom odgovarajućom sondom aparata uz podrhtavanje uzrokovano visokom frekvencijom koja se dešava 1 milion u sekundi i prodire duboko u kožu, i poboljšava cirkulaciju krvi,ubrzava metabolizam, aktivira ćelije kože i pomaže koži da upije hranljive sastojke.

Uz pomoć mikromasaže,eliminišu se zrele ćelije,redukuju bore,a u kombinaciji sa proizvodima za negu i lepotu kože regulišu se problemi i neguje koža lica, vrata,dekoltea i sl.

Sigurno ultrazvucno podrhtavanje može da proizvede podrhtavanje koje troši masnoću, poboljšava međućelijsku absorpciju vode, utiče na hidrataciju kože,i ostavlja kožu mladom i elastičnom.

Tretman je prijatan i efektivno traje od 20 do 30 minuta. U zavisnosti od problema koji se rešava tretmani se rade jednom nedeljno ili jednom mesečno.

 

 

 

CENA TRETMANA :

Na svaki uplaćeni paket od 5 tretmana 20% popusta

Ultrazvučna mezoporacija lica ili tela 3.000,00 (gratis analiza kože)

 

Leave a Reply