SARADNJA SA SALONIMA

Poštovani

 

Obraćam vam se u ime Centra za negu lepote Taboo sa izuzetno zanimljivim predlogom za zajedničku saradnju. Naš centar poseduje niz najsavremenijih kozmetičkih uređaja. Novina u našem radu je terenska saradnja sa kozmetičkim salonima.

Posedujemo i aparate za trajnu lasersku epilaciju Princess IPL SHR nemačke proizvodnje. Radi se o uređaju poslednje generacije, sličnih ima samo nekoliko u Srbiji. SHR tehnologija, za razliku od klasičnih IPL uređaja ima čitav niz prednosti.

1. Efikasnost uklanjanja dlaka je drastično poboljšana, laser deluje direktno na matične ćelije korena dlake a ne samo na melanin.

2. Tretman je bezbolan.

3. Tretman se može vršiti na svim tipovima kože i tokom cele godine.

3. Vremensko trajanje tretmana je skraćeno nekoliko puta tako da tretman epilacije celog tela traje oko 60 minuta, nogu 35-40 minuta, ruku 15-20 minuta.

Naši zaposleni poseduju najviše nemačke sertifikate, sa bogatom praksom.

U prilogu poruci nalazi se naš zvanični cenovnik. Naša ekipa je spremna da dođe u vaš kozmetički salon ukoliko možete obezbediti toliko klijenata i tretmana da po cenovniku to iznese minimum 50.000 dinara po dolasku. Od te sume 25% (12.500 dinara) dobijate vi, a ostatak ide nama za rad, materijal, amortizaciju aparata, troškove transporta.

Za trajno rešenje problema maljavosti potrebno je uglavnom 5 tretmana koji se rade na 30 dana, tako da ste nalaženjem klijenata obezbedili sebi zaradu tokom 5 meseci.

Navedene cene tretmana su povoljnije od cena u salonima koji imaju uređaje sličnog kvaliteta što čini našu ponudu još atraktivnijom, a vama olakšava nalaženje klijenata.

 

Više o samoj trajnoj IPL SHR epilaciji možete pročitati na web stranici http://centartaboo.com/trajna-epilacija/

 

Kako izgleda tretman IPL SHR uređajem možete videti na linku http://www.youtube.com/watch?v=uhqMzGZKZx4

 

Centar za negu lepote „CENTAR TABOO“

Jelena Kojić

Tel:061/162-47-37